Buitenwerk

Het schilderwerk aan uw woning moet goed onderhouden worden. Dat is het behoud van uw ramen en kozijnen, en bepaalt voor een groot deel de waarde van uw bezit. Maar hoe doe je dat?
Een kozijn schilderen is een heel proces, niet alleen het aanbrengen van een laagje verf. Het begint bij een goede voorbereiding van de ondergrond. Dit verlengt de levensduur van uw kozijnen.
Als het niet meer mogelijk is om een kozijn zomaar opnieuw te schilderen, dan kan GEHADO totaalonderhoud dit kozijn repareren of (deels) vervangen.
Zie: Houtrot-reparatie

Buitenschilderwerk

GEHADO totaalonderhoud heeft jarenlange ervaring in het schilderen van de meest uiteenlopende objecten.
Maar het onderhouden van uw schilderwerk is niet alles: het houtwerk van deuren, ramen en kozijnen heeft ook onderhoud nodig. Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres.
Wij kunnen u bovendien veel zorg uit handen nemen via ons op maat gesneden onderhoudsplan.

Meerjaren-onderhoudsplan

Als uw object eenmaal goed in de verf staat, dan wilt u dat toch graag zo houden?
Onderhoudsschilderwerk is daarom van essentieel belang. Het is daarbij geen kwestie van zomaar een nieuw laagje verf erop. Het vereist vakkennis van de ondergrond, voorbewerking en afwerking.

Hoe pakken wij dit aan?

Na een uitgebreide inspectie stellen wij een onderhoudsplan voor u op. U bepaalt vervolgens of u uw object √©√©nmalig laat schilderen, of we bespreken de mogelijkheden voor een meerjaren-onderhoudsplan.
Met een meerjaren-onderhoudsplan heeft u geen omkijken meer naar het schilderwerk!
Na het uitvoeren van de eerste schildersbeurt om uw object weer strak in de verf te zetten, wordt uw object voor een afgesproken aantal jaren en een vast bedrag per jaar onderhouden.

Zie voor meer informatie: Meerjarig onderhoudsplan